SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta

Sunday, March 03, 2013 Nazlee Ismail 11 Comments




Assalamualaikum wbt,

..salam petang hari minggu, ke mana korang ?

aku siap buat segmen ni maksudnya,  aku sedang bersenang lenang dirumah...hahaha, santai gitu!

ke mana kami , (sila spotcheck blog mamadiana. tq.)

dijemput untuk memriahkan segmen yang sedang berlangsung oleh blogger cikgu Ieta .(klik banner untuk join dan info serta hadiah).

Cikgu Ieta suruh kita... "Berikan komen dan cadangan anda terhadap blognya" . Usah risau katanya... dia tak akan kecil hati punya... nak komen kaw-kaw pun tak mengapa..

okay, komen aku...

Aku tak berkenan dengan widget ini, sedikit menyerabutkan dan buat lambat loading..faedahnya kurang pada pemilik blog dan mungkin bagi mereka yang singgah dan pergi adalah ramai...kalau boleh nak pengunjung yang ramah beri komen dan kita balas balik komen dia...dan fungsi lebih kurang sama dengan widget Jejak Blogger...tinggal jejak adalah lebih baik melalui ruangan komen sahaja...tapi terpulanglah.


  • SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI :)


    Berkenaan Header blog, rasanya bagi besar lebih ceria dan lebih menarik, jangan buat macam saiz baner...kalau taknak, tak payah letak langsung !!

    Loadingmasuk ke blog ni okay, takda masalah dengan kelajuan internet biasa...tapi bila header besar nanti akan sedikit mempengaruhi ....buanglah widget yang rasa tak begitu diperlukan.. *blog pcl pon belasah jer tu....

    *sesamalah kita memperbaiki kualiti dan persembahan blog masing-masing, perlukan teguran juga.

  • Background blog warna putih memang menarik, yang lain dah ok dah...sempoi !

    ok, dah macam segmen  "pcl ,tolong review blog saya plak" haha...kepada sesiapa khususnya blogger, jom lah kita join memeriahkan sambil memberi input kepada blog penganjur.

    sekian dari PCL.






    11 comments:

    1. kepada blogger Ieta, sy tak boleh nak komen n letak link segmen sebab ruangan komen DISQUS kamu tu still loading dan tak muncul2...sori.

      ReplyDelete
    2. Slmt bersegmen dan mengomen PCL.. insyaAllah kalau kelapangsn nanti kita join jgk eh

      ReplyDelete
    3. wahhh..segmen bagai yeee

      ReplyDelete
    4. wooo..penilaian terperinci..good2 pcl...
      blog pcl simple...cepat loading...nak komen pn senang...hati pun makin suka bila singgah sini
      nak terjah blog cegu tu la

      ReplyDelete
    5. AJ tak berapa reti sangat nak komen2 ni PCL....
      Btw, selamat bersegmen.. =D

      ReplyDelete
    6. saya bz sepanjang hari..huhu

      ReplyDelete
    7. Terima kasih en. Lie atas kesudian menyertai segmen :)

      ReplyDelete
    8. komen yg membina mmg tak salah kan PCL..dapat membantu antara satu sama lain...

      selamat bersegmen..

      ReplyDelete
    9. alamak..klau ct msti sentap..haha... moga blognya sentiasa mesra blogger :D

      ReplyDelete
    10. Tahniah. Keputusan telah diumumkan. Terima kasih ^__^ http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/04/pengumuman-pemenang-segmen-komen-cadang.html (hari ni baru berkesempatan inform kat blog) maaf ya

      ReplyDelete


    [PENAFIAN]
    www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
    Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.