Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni

Thursday, March 07, 2013 PCL 14 Comments



Segmen ini juga menawarkan 15 hadiah kepada blogger bertuah....

details,  syarat segmen  dan nak join ...terus terjah kat sini , pcl  tag blogger nih :

  1. Asmar Arafad
  2. Anis Zainudin
  3. QasehRania
  4. dan semua yang teringin jadi blogger bertuah...silakan.
sudah melebihi 100 bloggers responded (60 lebih dah join), Terima kasih MV...awak yg bertuah tu !



14 comments:

  1. thanks tag anis :) In Shaa Allah..nanti anis join :)
    gud luck :)

    ReplyDelete
  2. Guduck PCL....
    AJ otw join...
    Hehhehew..

    ReplyDelete
  3. SEMOGA PCL SEORANG YANG BERTUAH..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum PCL...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. goodluck PCL..ramai sgt la yang join...

    ReplyDelete
  6. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  7. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  8. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  9. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  10. Follow sini dri segmen same blogger bertuah by Anak E.Yusni ^_^
    jom j0in bloglist sy

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.