Siap tanggalkan cermin mata lagi..

Saturday, March 16, 2013 PCL 12 Comments

.
assalamualaikum..

..
anda bersarapan makan apa ..di mana?
..
kami makan bihun sup..tempat biasa..
..
siap tanggalkan cermin mata lagi..
..
p/s...bihun berasap lagi sedap...

Published with Blogger-droid v2.0.10

12 comments:

  1. fuh yoooooo
    cam menggoda je buhun tu
    telan air liur je baca...gulp!

    ReplyDelete
  2. tu diaaa...siap berasap2..haha

    ReplyDelete
  3. tak...sebenarnya mamaD nk jaga spek baru dia mercik kena kuah sup tu...

    ReplyDelete
  4. sarapan di office di pagi Sabtu...ada colleague belanja nasi lemak satu office...siap ada macam2 lauk lagi...

    ReplyDelete
  5. Bunda tak sempat nak tergoda...hanya mangkok dah kosong...

    ReplyDelete
  6. ni lain skit dari biasa....lps mkn baru snap gambaq... :-@

    ReplyDelete
  7. kalau tak mesti cermin spek jd berwap. hehe..

    ReplyDelete
  8. pagi tadi saya sarapan bakso jer...mee hun sup power tuh...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...cerima mata baru mamaD ke tu hehehee...:)

    ReplyDelete
  10. Sedap jgk bihun sup petang2..makan tepi pantai..

    ReplyDelete
  11. Asik post bihun sup ni je..
    Mesti best ni..
    1 ari nanti nak jejak Banting lah... =D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.