Siapa yang kerap komen...

Monday, March 25, 2013 PCL 24 Comments


Siapa yang kerap komen...Aku sumbat link blog dia kat dalam Blog List aku...mau ?

(sebagai menghargai/balasan) Bersama menghargai  mereka yang mahu dihargai..ini adalah kenyataan !    bukannya  segmen ...

...dah pasti dia blogger yang sangat sporting ... harus dikunjung balas, barulah ukhuwah tercipta dan terus terjalin, insya allah..

yang dok ada dalam list tu biaq pi ..tak buang punyalah, jangan risau !

[tadi nak publish...entri ringkas sangat , deraf dulu..dan balik !]


***

p/s .lima minit naik motor kapcai da sampai rumah, ... memamg tak ada tension langsung dalam perjalanan tadi! syukur sangat2.


[..dan sambung semula, ...boleh ke macam ni ? ]


kalau balik kerja dah sampai rumah, ....takkan nak buat kerja lagi kan...so, tenangkan minda depan aquarium...

tak dapat pi mancing udang pon takpalah ...asal dapat tengok udang dalam aquarium hari-hari pon jadilah...

..tengok camana dia jaga telur dari dimakan ikan-ikan lain, camana dia salin kulit..., inilah sumber inspirasi dalam penulisan aku semasa blogging selain anak-anak dan isteri.

sangat membantu...

kredit : GplusPCL

ini semua tak akan  dapat kalau kita tak cari....tunggu dan lihat !

bosan ?

..hehe , bosan lagi layan tv petang-petang , hurmm...citer indon pulak tuh !






24 comments:

  1. betul tu pcl
    sy pn buat cam pcl tu
    org yg kerap berkunjung kat blog hadiahnya dpt masuk bloglist..hehe
    senang nk terjah kembali
    ensemnye udang tu..abg misai

    ReplyDelete
  2. emm.. siapa agaknya... ^^

    ReplyDelete
  3. laaa, monolog habis entri kali ni. hahaha

    ReplyDelete
  4. Tengok mata udang memang tak membosankan. Tengah pikir....udang tu nak dimasak apa ya ??

    ReplyDelete
  5. hahaa... pukul 6 kat 8tv ada drama taiwan. dekat 2 tahun tak habis-habis!

    ReplyDelete
  6. tv petang2 gini apa la sangat cerita yang best.....

    ReplyDelete
  7. laaaa... klu yg jarang2 tak bleh ke? huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. uitt bestnya 5min dh sampai rumah. syok tu =)
    errk, kita bukan xmo komen. nak tapi tetap nak jugak. kekekeke..

    ReplyDelete
  9. teringin nak buat bloglist panjang2 tp takut loading berat. ada efek tak?

    serius kalau tengok ikan rasa tenang je kan.

    ReplyDelete
  10. Nak2 masuk dalam bloglist!! =)

    ReplyDelete
  11. sbnrnya kan...dulu2 saya rajin dtg blog ni tapi pcl dah lupa kot...
    saya pun nak buat bloglist mcm pcl ckp tu, dah lama nak buat.
    Best la 5 minit dah sampai rumah, kalau nak terbuang air besar mmg sempat la kan?

    ReplyDelete
  12. Saya mesti susah nak masuk senarai. Selalu tak sempat nak mengomen. Kalut..! tapi saya sokong jer semua idea dan segmen blogger!

    ReplyDelete
  13. siap bersambung-sambung entrinya.. :)

    ReplyDelete
  14. Kejap betul PCL dah sampai rumah......
    AJ dlm 20-30minit...

    ReplyDelete
  15. x susah ke bela udang tu PCL..?? macam menarik je hobi ni..hee :)

    ReplyDelete
  16. Wau siapakah calon yg bertuah tuu

    ReplyDelete
  17. yg pasti sy x termsk kn? ;-)

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum PCL...betul tu dah petang2 ni eloklah tengok udang belaan dlm akurium tu...:)

    ReplyDelete
  19. comelnya udang..hihihi
    bru je mkn udang btw trima kasih bloglistkan blog nina :)

    ReplyDelete
  20. setuju sangat harga menghargai ye tak? kirim salam kat udang tu apa nama erk?

    ReplyDelete
  21. dulu seorang kawan selalu ajak tengok akuarium.. katanya sesuai sgt untuk tenangkan fikiran.. tak lama lepas udang2 dalam tu mati pulak.. mungkin renungan manusia tajam sgt kot.. :P

    ReplyDelete
  22. pemilik siapa takhta bertuah 2..

    ReplyDelete
  23. nasib lah mV tak reti naik motor..kalau tak mmg cepat smpi..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.