Tak sempat siang hari , malam kan ada..insyaAllah !

Monday, March 25, 2013 Nazlee Ismail 15 Comments

Assalamualaikum , Salam pagi Isnin...

belum mula kerja yang sebenar benar kerja lagi...,  dalam kepala dok 'berlegar legar' fikir apa nak buat sat lagi..


  • mohon cuti hari Kahmis dan Jumaat nih , ... bawa anak-anak jalan jalan (sempena cuti sekolah depa). harap dapatlah..
  • selesai tu, buat kerja betul-betul punya kerja..., istilah gomen , buat  'kerja hakiki'.
  • tengahari sikit , pi pejabat pos.. pos hadiah kepada Blogger AyueJean (pengomen tegar bulan Februari)..janji dicapati ! hehe.
  • mamaD cakap , dia takmau masak hari nih....'beli lauk' sempena hari gaji aku..haha bijak dia..
  • sebelum tu , kalau sempat 'bayar hutang blogging'...(follow back, balas jejak dan apa-apa yang bersangkutan dengan blog..peruntukan masa 1jam dari sekarang...sebab lepas tu nak masuk meeting..huhu)
  • Blogging ...eh pasal blogging nih , korang jangan lah berkira sangat...tak sempat siang hari, malam kan ada..insyaAllah.
  • update blog harus.....dah publish !
wokeh...semoga ceria di hari Isnin..



15 comments:

  1. DAHULUKAN MANA YANG PENTING PCL.. :)

    ReplyDelete
  2. Kadang-kdang sangkut gk PCL..busy sampai tak sempat nak update.hehe..atau ketandusan idea sebenarnya.hehe

    ReplyDelete
  3. morning PCL..
    entry yg ringkas tapi padat :D
    disebabkan minggu ni anak2 ada kat kampung, maka dgn ini saya isytiharkan, saya akan gantung kuali selama seminggu! hahaha
    itu tak mungkin kan berlaku ^___^

    ReplyDelete
  4. samalah.. mia pun mohon cuit khamis dan jumaat ni... nak bawa sofea jalan2..

    ReplyDelete
  5. da siap satu n3 he3

    ReplyDelete
  6. Eh, mcm best lak baca tentatif hari ni. Hahahaha!

    ReplyDelete
  7. MV tak mohon cuti sebab sabah jumaat ni good firday..yeah cuti

    ReplyDelete
  8. Thanks PCL... Tak sabar tunggu capati... Ehh?? =D
    AJ kalau malam pun tak sempat, esok2 sempatkan jugak... =D

    ReplyDelete
  9. tiada keceriaan di hari isnin..huhu

    ReplyDelete
  10. skrg pun dh mcm xsempat nk blog dh..hehe

    ReplyDelete
  11. selalu mmg malam je. time cuti baru boleh blogging siang2.

    ReplyDelete
  12. Mesti lega dah kan PCL bile semuanya berjalan lancar.
    huhuhu, kita punya perjalanan yg sgt panjang hari ni.
    Port Dickson-Nilai-Gopeng-Bota. Huhu, satu hari.. akhirnya sampai jugak rumah =)

    ReplyDelete
  13. Wau pengomen tegar siap dpt hadiah lg.. sy ada jgk pengomen tegar.. sy bg hadiah komen jgk...hehe..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum PCL....mama sokong tu x sempat siang malam pun boleh kan...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.