Tengok buaya.....macam mana?

Tuesday, March 05, 2013 PCL 20 Comments



Salam pagi selasa yang selesa....

*puas tidur awal dan lebih bersemangat pagi nih..

okeh,  tengok gambar tu seolah-olah kamu melihat  real punya seekor buaya  di hadapan kamu...

aku nak tanya ....." korang ,  tengok buaya tu macam mana?".

Published with Blogger-droid v2.0.6

20 comments:

  1. KENA BERHATI-HATI MENJAWAB SOALAN SEBEGINI. SOALAN MENGENA NI.. :)

    SAYA TENGOK BUAYA TU SEDANG MERANGKAK. TAPI SAYA TENGOK DALAM KEADAAN DUDUK DI ATAS KERUSI PEJABAT.. :)

    ReplyDelete
  2. Alaaa tengik buaya cam tengok org je. Ehh? Hehehe. Lama dh xtgk buaya

    ReplyDelete
  3. PCL ni buat kakak tertanya-tanya apa maksuk PCL? Merangkaklah yg kakak nampak hihi... PCL ni nak trick ke:)

    ReplyDelete
  4. Tak de nak tengok lama2 buaya tu... baru nampak ekor dah cabut lari... buaya dalam sangkar je berani tengok... tu pun dari jauh...

    ReplyDelete
  5. tgk sambil berdiri?

    ReplyDelete
  6. ni soklan trickyke...
    hihihi..saya tanak jawab soklannya..
    tp nak tau pe jawapannya aje.

    ReplyDelete
  7. Tengok macam buaya tengok kita....
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  8. huhuhu..takut dan seram kot. mmg larik terus :D

    ReplyDelete
  9. saya tengok buaya berdiri.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  10. @Fairus, kamu seorang yang berhati2 dalam menjawab soalan...jawapan sy sekarang pon sama macam kamu , tapi bukan jawapan sy mula2 dulu...haha *(tengok buaya berdiri..)

    ReplyDelete
  11. saya tengok buaya tu dalam keadaan duduk di atas kerusi dan kepala didekatkan di skrin lappy..keh3

    ReplyDelete
  12. @kak zakie, ..yes buaya tu merangkak tp kak zakie tgk camana? kena trick sesekali...

    ReplyDelete
  13. @Lia...awak memang jujur dalam memberi jawapan..eh, haha..gud !

    ReplyDelete
  14. @Ayujean...awak twist soklan sy ek, bijak !

    ReplyDelete
  15. @aizamia3,...jujur meh ??

    ReplyDelete
  16. err cemana nak jawab ni. err err.. hehe..

    terima kasih PCL sbb masukkan blog sy dlm bloglist. ~terharu~ ;)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum PCL...hehehehe takutnya...;)

    ReplyDelete
  18. hahaha..soalan trick MV tengok buaya ni merangkak..sebab MV tengah duduk

    ReplyDelete
  19. ct tgk buaya atas kerusi..hahaha

    ReplyDelete
  20. ow! PCL jhat! knakan sya..ok fine..sya tgk buaya smbil duduk..hik3..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.