Terapi Ion Elektrik..@Melaka.

Saturday, March 30, 2013 Nazlee Ismail 17 Comments







..
berehat rehat santai depan rumah, kebetulan adik ipar panggil kawan dia..ada buat show ?
.
pcl n mamaD tak lepas peluang mencuba terapi kesihatan..
.
alang alang ada depan mata ..
tapi kesannya wallahu'alam..
.
sapa pernah cuba kongsi info sikit yer...hehe.
.
p/s .. kesan kolestrol nampak keluar..terapung atas air tu katanya..haha camana tuh?


untuk sebarang info dan  rujukan berkenaan boleh hubungi :  sekitar Negeri Melaka.



.
Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. saya x pernah cuba PCL...tapi "betterhalf" saya pernah cerita pasal kawan dia bukak kedai terapi ion elektrik ni...

    cam mana ek rasanya...ada rasa macam renjatan elektrik ker?

    ReplyDelete
  2. terapi ni ok, sy dah buat banyak kali...

    ReplyDelete
  3. mesti rasa terkejut! heheee

    ReplyDelete
  4. menarik. bagilah info lagi. was2 pon ade gak. huhu

    ReplyDelete
  5. Kat area rumah AJ ada...
    Tapi AJ tak penah pulak try...
    hehheheh..

    ReplyDelete
  6. @Farah Waheda Wahid, ..buat pertama kali sy pon risau nk try...tp bila start rendam memang tak rasa apa2 renjatan pon...

    ReplyDelete
  7. Info untuk pembaca disini tentang ion elektrik ini, sy salin dari flyers yg diedarkan..untuk kkepastiansila merujuk kpd yg berkenaan...

    - melancarkan peredraran darah dlm badan
    -menghilangkan bau kakai, bau badan dan gatal2
    -mengurangkan gastik dan masalah perut buncit..
    menguatkan daya tahan penyakit dan ingatan.
    -merawat sakit gaut, diabetis dan mengurangkan kolestrol

    dan beberapa lagi..


    ReplyDelete
  8. saya pernah tengok orang buat benda nih..kat kelantan pun ada..tapi tak berani nak try..

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya..yaya suka buat mcm ni..kalau dulu duduk dekat kerusi ion je..sekarang dah baru..

    ReplyDelete
  10. Kalau bab elektrik buatan manusia ni xberani sket...hehe

    ReplyDelete
  11. tak pernh try..
    pernh try spa ikn je dulu ..masa mula2 femes dulu..

    ReplyDelete
  12. fine BK sekali je buat lepas 2 dapat nsht dri doc trs xteruskan.better pcl dapat nsht dri doc bru tau.abg BK rajin le

    ReplyDelete
  13. x pernah cuba lah pulak...

    ReplyDelete
  14. glemer la terapi ion ni skrg. tp chic na tak pernah cuba lg.

    ReplyDelete
  15. dh pernh tgk makin femes skrg ni...

    ReplyDelete
  16. terbaik dari ladang... banyak doktor yang syorkan terapi ni...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.