Uwii... sedapnya !

Friday, March 22, 2013 PCL 9 Comments




..alahai, sempat jeling dalam pesbook , ada orang post gambar putumayam pulak., memang syok layan makan petang nih..kat pasar malam area Banting  macam tak nampak jer...

pernah sekali ternampak sorang india , jual putumayam naik motor ronda keliling kampung kat sini...memamg ada , harus cari sampai dapat..

aku ok jer layan bangsa lain punya makanan (*tidak melibatkan benda haram makan) ...macam makan kat kedai mamak lah tu, india jugak..  muslim ? wallhualam !

maslahnya, mamaD tak mau dia...


apa plan makan petang korang ? ....dah makan !  emm baguslah ...


9 comments:

  1. Makan angin je kot PCL....
    Tapi Mr.JR ngidam nak makan cendol...
    Rasa layan cendol je kot... =D

    ReplyDelete
  2. wahh sedappnya, lama xmakan..tiba2 teringin pulak nak makan..hee

    ReplyDelete
  3. sedap tu makan panas-panas..tk pun time lapar.hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnyer putu mayam, satgi nak p belilah kat pasar malam

    ReplyDelete
  5. Saya mkn roti canai je pcl....lama tak pekena putumayam...

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan. sini mcm takde je.

    ReplyDelete
  7. hadoiii..lapar terus..manalah nak cari makanan macam ni semua d Moscow ni

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum PCL...sedapnya tengok putumayam tu..

    ReplyDelete
  9. Wah putumayam.... i loike

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.