Advantages of a Strider Running Bike

Tuesday, April 30, 2013 PCL 11 Comments



p/s ; kalau line internet anda ok, ...boleh dengar apa kata founder of Strider Sport International, Mr Ryan Mc Farland tentang kelebihan STRIDER ini.

kat bawah ni gambar hiasan  jer, teringin dan terasa masih bebudak lagi..keh23x..





11 comments:

  1. sampai ke sudah mmg xdpt nak tgk video ni PCL sbb kt office kena block. huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Tengok video tu cantik-cantiklah basikal mereka...

    ReplyDelete
  3. cam buat niaya ke beskal je. kalau guna basikal anak umur 5 tahun aci dak? hahaha..

    ReplyDelete
  4. boleh jer nak cuba apa salahnya... ^_^

    ReplyDelete
  5. @ Amin A. R ...sah2 nampak bukan pcl tu...haha

    ReplyDelete
  6. @ Sue-Rya Qistina , kesiannya...xpelah nt bawa lappy ke MekD ke....layan kat sana jer..haha.

    ReplyDelete
  7. @ Rai Ourkizuna , haha..naiya kat mana tu ?...besi tu mampu tahan muatan lebih tau...x aci le kalu guna basikal budak biasa 5thn tu...ranap kang !

    ReplyDelete
  8. Perghhhh terbaik....
    Amboih dalam gambar tu...
    Bukan main...
    Hehehehe....

    ReplyDelete
  9. dulu2 pernah buat tapi basikal tak canggih

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL....wow nak jadi budak2 yer sesekali2 apa la salahnyakan...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.