Aku dan kehidupan harianku..

Tuesday, April 02, 2013 Nazlee Ismail 16 Comments






..
gigih tangan sebelah pegang henfon sambil taip entri...sambil menemani mamaD membeli barang  dapurs..
.
anak daras tinggal kat rumah jer...mana la depa nak ikut tempat shopping macam nih..
.
.. tapaw makanan bawa balik ..itu mesti , kali ni cool blog chocolate orio pulak  memalam nih..dan satu lagi, roti canai mamak ..mesti untuk Hanis Umairah..
.
Published with Blogger-droid v2.0.10

16 comments:

  1. Pcl dah tak boleh berenggang dengan henpon sekarang ye.....

    ReplyDelete
  2. HARI-HARI BEGINI KE PCL.. :)

    ReplyDelete
  3. banyak shopping.. kena pusingkan kepala nak tengok gambar.. hehe..

    ReplyDelete
  4. PCL...intan tengok picture sambil senget kepala..eheh

    ReplyDelete
  5. ..dan dan post, macam ni lah rupanya...biaq pi lah gambaq tu senget, ...ada benda korang nak komen nt eh...haha.

    ReplyDelete
  6. deno dgn ma petang tadi kuar shopping barang dapur jugak^^

    ReplyDelete
  7. @Amin A. R , ..benda ada..aku gunalah sebaik mungkin..

    ReplyDelete
  8. @fairus, ..bab tapaw roti canai tu memang selalu kalau tak keluar makan d'luar..., beli barang dapur 2,3 kali sebulan..kira biasa tu.

    ReplyDelete
  9. @Mizz Aiza,....gambar seneget tak sengaja tapi biar lah mcm tu..

    ReplyDelete
  10. @intanfirdaus247 ,... maaf lah ye..bagus untuk senaman leher korang yg 'tegak' tgk lappy lelama ..

    ReplyDelete
  11. PCL,rotate la dulu gambarnya,hehe

    ReplyDelete
  12. paling seronok kalau mama & abah keluar pastu bawak balik something utk kami. hihihi..

    ReplyDelete
  13. best tu roti canai memalam. Terbaik la =)

    ReplyDelete
  14. AJ suka kalau gi pasar2 ni...
    Hehehheheh...
    Tapi suka tengok2 je la....
    ADehhh PCL...
    Teleng kepala kak ton eh.... =P

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL....sentiasa ada cerita yg perlu diisikan dlm drafkan...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.