Bubbly & Associates Giveaway

Saturday, April 06, 2013 Nazlee Ismail 18 Comments

Tag : : Asmar Arafad yang rajin join segmen/ga ..


SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI






18 comments:

  1. thanks PCL sebab support...

    check senarai peserta yer...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

    ReplyDelete
  2. Alaa..nk join jgk.. tp tp..mcm mana ni..ish.. sabar2.. hehe..

    ReplyDelete
  3. wink².. hyee, singgah dari giveaway yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

    dari segmen farah bubbles
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    done follow sini.. =)

    ReplyDelete
  5. tadi ada masalah coding sikit...tapi sekarang dah betulkan... kalau perasan if click kat banner... dia pegi kat page... SORRY THIS PAGE DOES NOT EXIST... Sorry, sangat, kalau boleh mintak tolong back-link-kan banner ker original post.

    Link kan ker:

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    Sorry yer...terima kasih kepada Cik Akak Nao Mei sebab tolong tegur... dan sorry susahkan uols...

    ReplyDelete
  6. Hope PCL bertuah kali ni....

    ReplyDelete
  7. ..@Farah Waheda Wahid, sy dah betulkan backlink tersebut !

    ReplyDelete
  8. ood luck pcl! insyaallah nak join juga

    ReplyDelete
  9. jauh berjalan BK ke sini
    selmat bersegmen pemilik jiwa allah
    dri segmen sme
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. selamat pagi.. :) ss datang dari segmen yang sama.. jom ke blog ss. ;)

    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. support blogger farah waheda..gd luck pd semua..

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen bro PCL....:)

    ReplyDelete
  13. good luck PCL, dari GA yang sama
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum PCL...selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  15. Hai, dari segment yang sama. ;) Salam perkenalan.

    btw, tumpang iklan jap. Jom join all this contest. Selain korang berpeluang menang hadiah korang jugak dapat meningkatkan traffic blog korang. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-by-cavern-healthcare.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segmen-kenangan-terindah.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-ainamansorcom.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/first-giveaway-by-anis.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/second-giveaway-smile.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/aniversary-versi-saya.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/maera-ismail-giveaway-2013.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/photo-contest-awesome-by-selalulalu.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.