Cendol cap ayam. ..

Sunday, April 21, 2013 PCL 17 Comments






walau cap ayam tapi hanya di mangkuknya saja, membasahkan tekak ketika cuaca panas begini..
takyah cari jejauh ..depan JPJ Banting pon ada, ais disagat .. (insyaAllah Bersih) .


psst ; mangkuk je cap ayam tapi cendol banting memang best ! (merata di banting branding  yang sama "CENDOL BANTING" ..kena cuba baru tau..


Published with Blogger-droid v2.0.10




17 comments:

  1. tengah2 panas ni, oh sedapnya tengok cendol tu

    ReplyDelete
  2. sat nak pi. .sat tak jadi, last sekali dapat jugakkk. . ssekali makan ok lah....

    ReplyDelete
  3. cendol apa tu banyak bahan lain..kalau cendol yg ori baru best

    ReplyDelete
  4. ooo patutla cap ayam. kikiki..

    ReplyDelete
  5. @Ann Ishak , depa punya bisnes makin maju bila cuaca panas..Tp sebenarnya hujan ke panas ke..ais tetap habis cair ..hehe

    ReplyDelete
  6. @Diana Lie , ...tak selalu pon, baru je sekali dalam bulan ni..kan mama'D kan..

    ReplyDelete
  7. @KY ; lama betul Yati tak mengomen kat sini....tu pasal pcl jemput dia datang, tima kasih ye.., cendol yg betul2 pure pon pcl tak tau camana.

    ReplyDelete
  8. MASA CUACA PANAS BEST MAKAN CENDOL..

    ReplyDelete
  9. mmg cap ayam sungguh nampaknya tu :) hehehe

    ReplyDelete
  10. Minat jgk makan cendol..terutama bulan puasa..

    ReplyDelete
  11. Kalau kat Perlis nak lagi kick cendol makan dengan nisan tebu atau nisan nipah...perghhh... Best2...

    ReplyDelete
  12. rugi tatau..aritu pegi banting beli kepek..lenkali nak top up stok kepek boleh ajak encik somi cuba ni..

    ReplyDelete
  13. cute gak name cap ayam tu.. hihihi

    ReplyDelete
  14. Cendol nampak best....
    Cap ayam pun janji kenyang...
    Hahhahaha..
    Comel gile bowl..

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL....sedapnya tengok cendol tu sedap kalau dpt minum masa panas2 ni...

    ReplyDelete
  16. alahai... pcl suka tau buat deno terliur.... slurp!

    ReplyDelete
  17. mak aiii..mangkuk pon cap ayam.....hihihi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.