Doalah yang baik-baik untuk kengkawan..

Saturday, April 27, 2013 PCL 6 Comments

oder dik ... * (masih adik2 lg tuu..hahaha) 

"kopi tarik kaw satu, nasi kerabu paru satu... ok itu je kak "

.. sarapan pagi share2 makan memang best tau selain menjimatkan , kuantiti makanan masuk perut pon  tak banyak selain tu juga dapat menabah keakraban dalam kehidupan bersama...

bagi yang dah berkeluarga. ..cuba cuba amalkan !

sure tak lama lagi boleh tukar kereta baru punya lah...hehe *sinis



Published with Blogger-droid v2.0.10

p/s ;  semoga anda bebahagia selalu disamping yang tersayang., selamat bercuti.



Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks! http://www.weeclicks.com.my/p/3b9db1593





6 comments:

  1. Pepagi makan nasi kerabu syer mestilah sedap PCL. Kakak kerja half day makan di office je bekal dari rumah tak syer dgn sesiapa...

    ReplyDelete
  2. pagi ini saya makan pulut kuning dengan rendang .. kalau selalu cenggini, mungkin terpaksa jual satu kereta. hehe

    ReplyDelete
  3. boleh amalkan ni. tp kalau nasi kerabu mmg tak cukup la makan share2. sbb favret tu. huhu..

    ReplyDelete
  4. Saya juga peminat nasi kerabu...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL....sedapnya ...;)

    ReplyDelete
  6. AJ suka gile nasi kerabu....
    Bestt.... =D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.