my WeChat Malaysia

Wednesday, April 03, 2013 Nazlee Ismail 9 Comments

my WeChat ID :  nazliangkasa




WeChat Malaysia – Lisa Surihani & Shaheizy Sam (Hold to Talk)

Jangan lupa add mereka di WeChat
  1. Lisa Surihani : WeChat id – lisasurihani
  2. Shaheizy Sam : WeChat id – shaheizy_sam
Anda boleh memuat-turun WeChat untuk iPhone, Android, Blackberry, WIndows Phone atau Symbian di sini (klik link untuk terus pergi ke App Store atau Google Play): www.wechat.com

kredit : www.hyebro.com





9 comments:

  1. assalamualaikum PCL....belum cuba pun lagi...:)

    ReplyDelete
  2. Kojap den add...
    Jangan tak accept yo PCL.....
    Hehehe..

    ReplyDelete
  3. saya dah add we chat dlm my blackberry...

    ReplyDelete
  4. apebenda ni? nak check jap

    ReplyDelete
  5. saya dah install....dan unistall pon..keh3

    ReplyDelete
  6. tak install pun. hehe..

    ReplyDelete
  7. x install pun. whatsapp dan viber yg ada pun jarang2 sgt guna. hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.