Nampak Husnina pulak dalam TV1... !

Thursday, April 25, 2013 PCL 13 Comments

Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks! http://www.weeclicks.com.my/p/3b9db1593



..Husnina kena kerah ke siaran DIALOG,  RTM1, salah satu aktiviti luar kelas malam tadi, nampak menagntuk je dia..haha..kesian.

pada saya....ada bagusnya jugak dari  dia menjadi penonton jemputan untuk 'kilauan emas polident'  yang tah apa-apa,...walau tak paham sangat bicara pasal politik . tadah je lah telinga.


caiyo..  Husnina , pelajar multimedia memang macam tu ..kena ada pendedahan awal dalam bidang penyiaran...agaknya !

13 comments:

  1. kesian kena kerah. muka boring je. hihi.. study kat MMU ke?

    ReplyDelete
  2. Oo patut la.. kena kerah rupanya..kihkih

    ReplyDelete
  3. Husnina ikut mcm ayah dia kot? Betul ke PCL kerja di RTM?

    ReplyDelete
  4. nak wat camne kan, kena bagi pendedahan pd anak2 supaya diorg clear dgn job yg bakal diorg dpt nnt :)

    ReplyDelete
  5. nasib baik sempat rakam gambar...

    ReplyDelete
  6. pendedhan awal ni bgus...

    ReplyDelete
  7. kesian dia..tapi pengalaman..kena pergi...hehe

    ReplyDelete
  8. Alahai sedihnya muka dia....

    ReplyDelete
  9. deno un ada tengok rancangan ni smlm kat RTM:)

    p/s: selera tak berapa PCL.. maklum la bila sesema, makan pun tak rasa makanan.. hehe ~ tapi hari ni dah makin okey .. dmm pun dah kurang.. :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL....wah masuk tv la...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.