Penulis Bersama di sini..

Wednesday, April 03, 2013 PCL 18 Comments

Assalamualaikum...

untuk mengatasi kekangan masa masing masing dengan tugas hakiki, maka saya sebagai admin blog www.pakciklie.com memberi laluan kepada my Mrs untuk menyumbangkan tulisan entri beliau di sini.

Blog beliau yang sedia ada (mamaDiana Punya Blog) akan direhatkan buat sementara waktu . (tiada entri selepas ini).

mama'D


sekian untuk makluman .


p/s : tumpukan kepada satu blog, moga ada hasil yang lebih lumayan...mudah-mudahan dengan izinNya.


p/s : kalau ada blogger lain nak  menyumbang entri di sini pon dipersilakan, boleh contact saya.


18 comments:

  1. MACAM KAWAN SAYA.. SUAMI ISTERI 1 BLOG.. :)

    ReplyDelete
  2. he he he...baiklah... lepas ni kena baca gaya penulisan sama ada mamaD yang tulis atau PCL yang tulis...

    ReplyDelete
  3. naper pulak mama D sibuk yer..

    ReplyDelete
  4. Okaylah tu PCL..
    Sama2 berkongsi rasa....

    ReplyDelete
  5. welcome to mrs PCI :) baru lah best berkongsi satu blog sweet ^^

    ReplyDelete
  6. @fairus , ..aku baru nak cuba share , nt ada plak yg nk nak komen tu ...segan2 pulak kat mama'D..huhu.

    ReplyDelete
  7. @Farah Waheda Wahid , blh tgklah nt camana...haha, tp mamaD akan tulis writen by kat entri mcm pg td punya entri...kot lupa taktau la plak..

    ReplyDelete
  8. @Asmar Arafad , ..katanya saja nak sempoi2 kat sini...kita tgk lah berapa entri dia blh support blog pcl.. ;P

    ReplyDelete
  9. @AyueJean AJ ,...err...kakTon jangan melatah plak no :)

    ReplyDelete
  10. Idea yg baik juga MamaD.. kongsi idea, kongsi cerita, kakak jarang jumpa N3 MamaD... kalau ke blog PCL kakak mudah sikit nak singgah..

    ReplyDelete
  11. okey///entry yang tadi pasal lambat ambil anak mama diana yang buat lah kan

    ReplyDelete
  12. @Kakzakie , alhamdulillah..terima kasih kak, kita cuba mudahkan di sini insyaAllah.

    ~Diana

    ReplyDelete
  13. best jugak share2 blog. bolah kenal mamaD lak. :)

    ReplyDelete
  14. hai MamaD. selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  15. dari biaq direhatkan blog mama D tu... baik tukar milik kat kami jer... banyak nak tulis ni hehehe...

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum PCL....wah bestnya berkongsi idea dlm blog...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.