Rajinnya dia...

Sunday, April 28, 2013 Nazlee Ismail 12 Comments



seawal pagi dia dah bangun...

depa ( pcl bersama birasnya dari melaka)... ada plan nak pi  Shah Alam pagi ni.... nak menuntut ilmu bekam dengan seorang ustad kat sana...

dia dah siap tanak nasi lemak untuk sarapan pagi kami...
sempat lagi mencangkul tanah kat laman dapur kami...

sempat  gak gambarnya diambil curi...hehehe

yang pasti dia tak sempat nak tengok blog dia pagi ni....

aku yang take over... ~ diana.
.
Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

  1. uih, rajinnya dia.. rajin jgk mama D yg take over eh :)
    sihatkalau berkebun pg2 ni.. elok benar la tu. terbaik PCL, dgn tanak nasi nya.. ish, ish, ish.. hebat suami mamaD

    ReplyDelete
  2. nanti kongsi sikit ilmu bekam tu kat sini...

    ReplyDelete
  3. membanting tulang pagi-pagi....exercise....

    ReplyDelete
  4. eh... ni bukan pcl update eh? hehe.. pcl mmg rajin!:)

    ReplyDelete
  5. wuhu...takdak la rajin sangat, kebetulan saja tu...

    ReplyDelete
  6. @Deno.., sure bukan pcl yg update..pcl pon tak perasan...balik dari S.Alam td baru bukak blog ni,...memang mamaD ada password...

    ReplyDelete
  7. untunglaaaaa dpt suami rajin macam PCL :p

    lepas ni PCL boleh bukak pusat rawatan bekam pulak :)

    ReplyDelete
  8. Pagi2 dah keluar peluh...bagusnya..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...rajin nyer die...:)

    ReplyDelete
  10. PCL tanam apa tu MamaD??

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.