Santai sauna di rumah ..

Monday, April 08, 2013 Nazlee Ismail 23 Comments



.
uhh badan rasa enak je pagi nih.alhamdulillah...bersauna di rumah kami semalam... sorang  ambil masa 15 minit membakar lemak...jadilah tu, kalau lebih masa..merbahaya bagi lelaki  ..glup !
.
..memang rilexs tau , sedap lagi ada yang tolong urut haha..., ok tak perlu  nak heboh ke spa bagai..
.
set sauna ni hanya transit saja sementara tuanya ambil balik..sebelum berpindah milik...kita bakor puas puas !
.
p/s ..bakar lemak lepas makan burger bakar..memang sempoi hahaaa..
.
Published with Blogger-droid v2.0.10

23 comments:

  1. untuk kebaikan bersama..teutamanya kaum lelaki, mandi sauna ,mandi kolam air panas dan seumpamaya..biarlah berpada...dan jangan teruja sangat sampai masak semua 'benda'..

    info dan ini kata pakar : "Suhu badan normal bagi setiap individu adalah sekirat 37 darjah Celcius manakala suhu testis pula adalah sekitar 35 dan 36 darjah Celcius. Sebenarnya suhu panas sauna bukan sahaja mengganggu malah mencacatkan proses penghasilan sel sperma bagi kaum lelaki."

    ..untuk manjakan badan setelah penat kerja sesekali tu okaylah...

    ReplyDelete
  2. Pergh...
    Sauna sambil tengok Tv lagi...
    Kelasss tau..
    AJ takmo sauna.......
    Nanti abis lemak tak bape tepu AJ ni...

    ReplyDelete
  3. Buat dirumah sendiri lagi santaikan. Boleh bergilir dan lepas tu mandi tak perlu keluar rumah buang duit...

    ReplyDelete
  4. wahh .. sempoi !! pasni hilang ler lemak kat perut tue erk.. heheh

    ReplyDelete
  5. wah berstnya bersauna dirumah. agak2 bape byk lemak yg dh terbakar tu PCL? hehe

    ReplyDelete
  6. hebat la PCL sauna sambil menonton tue...

    ReplyDelete
  7. 2 in 1.. membakar lemak sambil bersantai tengok tv..

    ReplyDelete
  8. Uish...dasat nih... kalo sy buat kat umh yg sempit nih alamat terbakar dorg dlm tu, kna tnggu time anak2 takde baru bleh buat jwbnya. nk coba gaklah... hehe

    ReplyDelete
  9. Ada kajian terbaru sauna boleh menjejaskan kesuburan lelaki.

    ReplyDelete
  10. @akubiomed , ..sy dah maklum di atas awal komen tadi...memang ada tak bagusnya tp kena ikut panduan pakar...

    p/s ..kena beringat ..jangan teruja sangat !

    ReplyDelete
  11. @Kakzakie , kalau kat spa luar pon sy tak penah langsung nak buat...ni pon sementara ada je kak..hehe

    @yana aina ,..eh eh perut pulak yg dia nampak !..huhu

    ReplyDelete
  12. @baby comel , lemak2 tu siap boleh buat lilin BC..haha

    @Asmar Arafad , ..bukan selalu..

    ReplyDelete
  13. @Mizz Aiza , exieted..kalau boleh nak hari2..tapi sayangnya tidak bagi lelaki..huhu, ..jogging pon tak peluh basah mcm sauna nih..


    @Ieta Mat Saad , jangan dibuat ! ..mana tau baby merangkak masuk dalam blh demam panazz dia ..

    ReplyDelete
  14. wahh3 bestnyaaa bersaunaaa sambil tgok tv..heehhe..mmg bakorr lemak suma eyh PCL.. :D heeee

    ReplyDelete
  15. best nya ade sauna kat umah...leh kuruskan badan...

    ReplyDelete
  16. hahahaha...rumah den ada mesin sauna ni, lamo dah tak guno...nak pakai la balik kojo petang ni..

    ReplyDelete
  17. wah...... ada spa sendiri kat umah :)

    ReplyDelete
  18. @FatihahNur. .., kalau rajin sangat boleh la kot kuruss banyak..

    ReplyDelete
  19. tak pernah try bersauna bagai ni..heheheh..sayangkan lemak kononnye :D

    ReplyDelete
  20. wah bestnya.....mesti sedapbadan lepas tue kan

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum PCL....wah memang sedap badan kalau dpt bersauna mcm ni...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.