Saya ada Header Besar..

Friday, April 26, 2013 PCL 22 Comments

yes header besar punya...!

dan aku nak tanya pelawat/pengunjung  kat sini berkenaan loading-nya ,...test yang aku dah buat hanya 0.53 sec sahaja , adakah korang semput menunggu  ? , mohon maklum balas anda yang baik hati dengan tulus ikhlas...ehehehe.




http://www.iwebtool.com/speed_test
p/s ; ..bila takda header rasa macam tak sempurna blog ni..., dan bila dah ada 'besar punya'... risau pulak pasal loading tu ..harap tak jadi masalah kepada korang..dan sila maklum balas yer..


Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks! http://www.weeclicks.com.my/p/3b9db1593

22 comments:

  1. yes! memang besar...hoho..loading? kejap je :)

    ReplyDelete
  2. Ensem nyer header ni...kekekeh

    ReplyDelete
  3. wah..besau nau header pcl :D
    tp x loading..okay je..nice :D

    ReplyDelete
  4. slm pagi jumaaat PCL.owh ok je saya msk blog ni loading x lambat pun padahal saya siap buka 3 lagi tab blog kwn2 he3....

    yelah header mmg penting ibarat pintu gerbang chewahhh

    ReplyDelete
  5. ok lah tu.... tak dan nk semput.

    ReplyDelete
  6. ok je kot lebih kurang 30 saat loading semua..

    ReplyDelete
  7. Comelnya header PCL!! Nampak ringkas dan relax gitu.. Saya pn tgh bikin header baru jgk..xsiap lagi

    ReplyDelete
  8. lama tak buat header baru..
    nampak simple :)

    ReplyDelete
  9. besarrrr!!
    tapi loading ok jer..

    ReplyDelete
  10. wow...besaunya header nie...
    cepat loading senang sikit...

    ReplyDelete
  11. WOWWW besarnye header =D

    ReplyDelete
  12. MAK DATUK.. BESAUNYA.. :)

    ReplyDelete
  13. Ok je PCL...
    Loading tak lems pun... =D
    Wah cantiknya header..
    Kenapa tak letak MamaD kat sebelah lagi tu??
    Hehehheheh..

    ReplyDelete
  14. Amboi besarnya header....

    ReplyDelete
  15. header bsr tp loading laju :)

    ReplyDelete
  16. Terima kasih kepada yg memberi repon ttg loading terkiniblog pcl ...

    Kenapa tak letak MamaD kat sebelah lagi tu??

    @AJ..., mamaD low profile katanya takmaulah..takpayah lah...

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum PCL...okay je x ada masalah nyer...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.