Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

Thursday, April 25, 2013 PCL 9 Comments


Tarikh tutup adalah pada jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.

Assalamualaikum...


Sukma Haron , terima kasih... walaupon link fuh.my tak dapat kelik dari sana saya usahakan juga cari www.fuh.my

Masuk blog list,  Blog tersohor ni buat aku teruja walau hanya untuk sebulan (MEI) pon jadilah.. jom lah kelik kat sini untuk turut sama . (Sini) .

p/s .. semoga dapat tempiasan dari trafik 50k PV sehari fuh.my



Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks! http://www.weeclicks.com.my/p/3b9db1593




9 comments:

  1. good luck.. mia pun join juga

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...mama pun nak join sklai la...:)

    ReplyDelete
  3. salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  4. Gudluck PCL.....
    AJ pun nak joinlah..... =D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  6. datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete
  7. terjah sini


    manfaatkan dunia blogging sebaiknya !

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.