Sediakan payung...

Tuesday, April 23, 2013 PCL 15 Comments

Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks! http://www.weeclicks.com.my/p/3b9db1593


Halooo....

hujan lebat nih ...!

sedia payung ?

ada..

letak kat mana?

belakang ...

betul ni... mana ?

ada... , kat belakang sikit...dalam bonet .

bagus...bagus.....lainkali buat macam tu eh ?..., biar kita basah bersama...





p/s : sedia payung sebelum hujan pon basah jugak !

Published with Blogger-droid v2.0.10



15 comments:

  1. MUSIM-MUSIM HUJAN NI SAYA TARUK DEKAT SEAT BELAKANG JE. SENANG NAK CAPAI.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehe letak dlm bonet begitulah.. ;)

    ReplyDelete
  3. Letak dalam kereta semak so letak dalam bonet last2 padan muka...ehehee...

    ReplyDelete
  4. Hehe biar semak sikit x pe janji tak basah sebab kena amek payung kt bonet..... :D

    ReplyDelete
  5. haha..nasib badan..
    lain kali simpan kat seat blakang je..=)

    ReplyDelete
  6. skrg ptg2 selalu hujan

    ReplyDelete
  7. hahhahahah...
    Comel gilaaaaaaaa.........
    Harap2 AJ kawen ni sweet macam PCL ngan MamaD.... =D
    Btw PCL, thanks atas pesanan suruh Mr.JR bawak moto elok2 tu... =D

    ReplyDelete
  8. hahaha..biasa juga mcm tu..tapi sekarang dah bijak sikit la..letak payung kat seat belakang je :)

    ReplyDelete
  9. mcm saya jugaklah, letak kt bonet sbb anak2 dok main payung dlm kereta, nak2 si bambam tu. x reti dok diam. hehehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...yer la betul tu kekadang mmg payung tu diletakkn di bonet mmg susah kalau nak digunakan masa hujan...;)

    ReplyDelete
  11. kalau kereta ma abah deno, payung dlm kereta......

    ReplyDelete
  12. aah lah. mmg payung selalu letak dlm bonet. hikhik..

    ReplyDelete
  13. haha..samalah mV pun kalau hujan xda payung

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.