Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Monday, April 29, 2013 Nazlee Ismail 19 Comments

Assalamualaikum...




Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

19 comments:

  1. assalamualaikum..

    nie komen pertama sy sejak bro tukar domain huhu

    wahhhhhh bagus tu... nk join sekali jelah ^_^

    ReplyDelete
  2. wow!
    segmen bloglist....bole tambah kenalan ni... :)

    ReplyDelete
  3. Skrg kat sek... Jap g balik try uat!

    ReplyDelete
  4. Cun banner ko. kalau ko buang yg taskbar hitam dan rapatkan lagi cantik.

    apapun selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  5. Salam singgah dari segmen sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. joined from same segmen
    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam... Mia datang belek blog ini. Terima kasih ya sudi join Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2013.

    ReplyDelete
  8. Good luck! :D
    jom join Mini GA dari saya,29 hadiah untuk 29 pemenang! :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-by-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama..
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. jyeahh !! abamg rockmm !! hehe ,

    http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum PCL....selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  12. Tumpang lalu..tumpang lalu cik akak datang nie..datang nak komen sini


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. salam pagi...
    datang dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    jom singah blog saya..

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...datang dari segmen yang sama..dah follow sini,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. Lin datang sini dari segmen yang sama~

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    Salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  16. Gudluck....
    AJ tak sempat join...
    Bz cuti...
    Hehehehehe.....

    ReplyDelete
  17. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. salam...ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum!!!Ada org tak??Datang melawat!!!..Lawat la balik blog saya!! Hua3
    http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.