Segmen : Hey ! blogger asal mana?

Wednesday, April 24, 2013 Nazlee Ismail 15 Comments

Win iPad, Mini iPad and Cash Prizes with #Weeclicks! http://www.weeclicks.com.my/p/3b9db1593




Happy blogging !! Ohya.. PCL merupakan blogger Kedah ( Selangor juga..ehehe).......anda ?


Segmen hanya berlangsung selama satu minggu bermula dari tarikh 24 April sehingga 30 April 2013.
Segmen ni bertujuan untuk mencari tahu para bloggers berasal dari negeri mana...melaluinya kita tidak sekadar follow-follow tanpa mengetahui mereka dari negeri mana.

Segmen ini juga bertujuan mengeratkan silaturahim di antara para bloggers seluruh negara.

Kepada Blogger baru,..Haaaii !

dan Blogger lama ...Hai..Haaaaii  but I know U...

Salam blogging semua , kalau nak join  boleh,  klik.. kat sini .


15 comments:

  1. selamat bersegmen PCL ^_^

    ReplyDelete
  2. SELAMAT BERSEGMEN PCL.. :)

    ReplyDelete
  3. Hai PCL....
    Insyaallah nanti AJ join...
    Seminggu ni mood melayang2......
    BW pun agak kurang dari biasa...

    ReplyDelete
  4. Hai,...Haiiii Haiii :) thanks sdh memeriahkan segmen ni.

    ReplyDelete
  5. pcl tu asalnya orang Parak, .. kawen dgn sy Orang Kedah.....haha, now cari makan kat Selangor..camtulah kisahnya...menjawabkan bg pihak pcl untuk saudra Fairus..

    ReplyDelete
  6. JEMPOT JOIN http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

    ReplyDelete
  7. hai jugak... hihi selamat bersegmen

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  9. sumandak sabah datang ke sini ^^
    http://the-peace-seeker.blogspot.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html
    mind to follow me? :)

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen PLC :)

    ReplyDelete
  11. Orang orang Kedah vs Selangor rupanya...

    ReplyDelete
  12. saya datang dari ipoh perak.. =)

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-hey-blogger-asal-mana.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.