SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Thursday, April 18, 2013 PCL 16 Comments


..Hazwan Hairy...pcl nak t-shirt saiz 'M' okay !.. kepada anda,  sapa sapa pon boleh menang dan dapatkannya kat sini  : Blog Hazwan Hairy.




16 comments:

  1. terima kasih pcl sbb sudi support lagi segmen hery..all the best ok!...

    ReplyDelete
  2. saya dah join dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. Hari ni baru sampai baju Abg Ben.. kalau dapat yg ni jgk mmg bestlah

    ReplyDelete
  4. selamat, moga dpt baju tu ye PCL =)

    ReplyDelete
  5. SEMOGA BERJAYA PCL..

    SAIZ M? BIAR BETUL PCL.. :)

    ReplyDelete
  6. @hazwan hairy , selagi boleh pcl support..ehhehe jek skit !

    ReplyDelete
  7. @MAY , jangan tak cuba...pastikan pilih saiz baju yg betul ..ehehe :)

    @Sukma Haron , ..mana ta ada rezeki baju pree


    @Mieza Jhaa K , boleh buat koleksi tshirt blogger..

    ReplyDelete
  8. @baby comel , cuba dulu insyaAllah dapat.

    @Fairus , haha..perasan jgk kau saiz aku eh.., mcm betul2 nk dapat plk!

    ReplyDelete
  9. gud luck PCL..moga ada rejeki..

    ReplyDelete
  10. Gudluck ye PCL..
    Semoga ada rezeki untuk segmen ni... =D

    ReplyDelete
  11. slmt bersegmen pcl.. hehe

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg sama
    good luck

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum PCL...sama2 kita menjoinkan diri dlm segmen dr HH ini ek...:)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum...
    Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog awak...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt awak bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.