Semalam birthday Afni Zulaikha..

Tuesday, April 02, 2013 PCL 16 Comments


afni zulaikha 2yrs

1.4.2013...alahai , pcl lupa la...bukan lupa nak bagi hadiah kat budak nih... tapi lupa nak upload gambar cute dia..

baru tadi ternampak di wall fb mamaD..

p/s ..suka sangat dia makan coklat !




16 comments:

  1. hepi belated besday dear...

    ReplyDelete
  2. befdaya anak ya..hmm..selamat hari jadi ya adik kecik..:)

    ReplyDelete
  3. Comotnya makan coklat.....hahaha.
    Happy untuk adik. ..

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday Afni...
    Comotnya...
    Hehehhhehe..

    ReplyDelete
  5. @Alyn Roslan , afni ni...anak jagaan mamaD..hehe :)

    ReplyDelete
  6. happy belated burfday untuk afni yer... uhuks... nak kena control sikit tu makan chocolate tu...habis comot... he he he...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...selamat hari lahir yer..;)

    ReplyDelete
  8. olo kiut je gambar ni dgn coklat penuh di mulut^^

    ReplyDelete
  9. BEBETUL PUNYA MAKAN TU.. :)

    ReplyDelete
  10. Hepi belated besday Afni,sedapnya kek coklatkan.

    ReplyDelete
  11. alahai comelnya.. tapi mulutnya dah comot dengan coklat tu.. hepi belated birthday.. semoga jadi anak yang solehah.. :)

    ReplyDelete
  12. comot2 pun still comel. hehe..

    ReplyDelete
  13. Alololo.. suwitnya dia makan cokelat tu =) happy besday afni comel

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.