Sori la kak...sori la kak, sy keja banyak kat offis tadi...

Wednesday, April 03, 2013 PCL 12 Comments

Assalamualaikum !

 written by Nordiana Mohd Saad :



Published with Blogger-droid v2.0.10


bukan nak claim benda alah tu kalau rosak ke apa.....itu 'tahan lasak' punya barang lah ! no worrylah..takpa janji jangan gaduh2 dah la...penin mama tau !

ada cara masing-masing nak jaga anak orang...nak tenteramkan keadaan riuh rendah dalam rumah...ini salah satunya., tak sempat nak layan kelaku sorang2....

itu kami tak kisah, time keja...kira semacam orang keja offis lah,   buat keja betui2 punya..medah2an berkat segalanya...

bila cukup time takmau OT dah !...harap sangat ibubapa depa mai amik cepat  (doa dalam hati..)...kalau lambat sikit takpa pun,  kami bukan nak berkira sangat...tp bagi la mesej ka...hemm , ni dok cakap "sori la kak...sori la kak, sy keja banyak kat offis tadi...".

sekali sekala okla cikPuan !, kami pahamlah tu..

ni dak !, betui ke dia ja...


(ishh nak publish ka tak nih...) ...emm published !



psst ...sama sama kerja, ambik peduli sama cakap2 orang sekeliling..kesian kat anak.. lama tinggai tu.

~diana







12 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    saya dulu, berkejar bila masa balik pejabat. sebab nak cepat ambil anak

    ReplyDelete
  2. @atuk , tak semua macam tu...fikir nak ambil anak cepat selalu..kalau boleh ontime je !

    ReplyDelete
  3. betul tue kesian kat anak2

    ReplyDelete
  4. Kadang ada yang sambil lewa je benda macam ni..
    Makcik AJ yang jaga anak orang selalu kena macam ni..
    Bukan nak bagitau..
    tau2 nak say sorry je....
    Sometime dalam hati dia ragu jugak..
    yeke keje???

    ReplyDelete
  5. Kak Nurul htr anak kat nursery klu lambat dah stgh jam dah ke byr ot.....

    ReplyDelete
  6. Aina alhamdulillah...anak2 adik jaga. Sekarang masing2 dah pandai jaga diri sendiri cuma masak makan still adik lagi dok masak. Mama balik kadang makan rumah adik juga. Ambik kesempatan betul kakaknya...heheee...

    ReplyDelete
  7. ni mcm mamaD je yg tuleh hehehe

    ReplyDelete
  8. kesian jgk kat anak2 kena tinggal lelama kan.

    ReplyDelete
  9. buat lagu ni jer... klu lambat amik kena belanja berger bakar ke... sate ker.. ayam percik ker...ganti masa masak kita untuk family...

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mamaD...betul tu mama pun pernah kena juga mcm tu kalau dah lambat x reti nak tepon bagitahu...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.