Support segmen bloggers !

Tuesday, April 02, 2013 PCL 10 Comments



cik Honey Yeo                                   Cik Fie





Salam...

pcl baru habis meeting...dalam mood kesejukan lagi, jadi takde benda nak update ...cuma minta tolong korang yang berminat menyertai segmen yang sedang berlangsung sekarang..

pcl adalah salah sorang sponsor untuk segmen mereka.

klik pada gambar (nama) mereka untuk join dan ucapkan selamat hari lahir kepada mereka.

sekian terima kasih. :))



"HAPPY BIRTHDAY TO HONEY YEO & CIK FIE"


10 comments:

  1. In Shaa Allah...akan cuba sedaya upaya untuk memenuhi jemputan ini... ^_^

    ReplyDelete
  2. SELAMAT BERSEGMEN.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen PCL..
    Oh yeke..... Insyaallah AJ join nanti... =D

    ReplyDelete
  4. klo line ok + keja dh settle bru blh...skrg dh susah sikit...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...sama2 kita join yer...:)

    ReplyDelete
  6. kalu berkesempatan nak join jugak..skrg ni tgh pening kepala ni haa..

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  8. owh, kalau sempat nanti nak jenguk jgk la..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.