Tak best sorang~sorang. ..katanya!

Sunday, April 07, 2013 PCL 9 Comments

Assalamualaikum..

senaman berselang lama sekali buat. ..itu yang buat badan bertambah bam!

written by Nordiana :

alhamdulillah, siap sudah.... pcl buat nasi goreng boleh makan sampai petang tau, .... lelaki masak mana tau nak agak... kondem dia plk, . .takpa memang selalunya cmtu..

tadi,  pcl kayuh fixie... .tah berapa round, ....singgah ajak kita ke gym pulak...tak best sorang2 katanya..

jadi bahan, ...sambil gym....sambil amik gambaq..huhu tulah pcl u know...

pss.. amik gambaq dlm enfon pcl..haha, biar dia tengok dah masuk dalam blog..

p\s. .membakar kalori nasi goreng pcl.

~diana
.
Published with Blogger-droid v2.0.6





9 comments:

  1. uik, gaya PCL cam nak bertumbuk. teringat seseorg dlm muay thai challenger dlu

    ReplyDelete
  2. @baby comel, ..ye ke..pcl gaya tomoi...eh nampak gerun la plk!

    ReplyDelete
  3. pg gymmm....pasnie tought la..haha

    ReplyDelete
  4. bila berdua baru best.. kan pcl..

    ReplyDelete
  5. AJ pun sama..
    Tak suka sensorang....
    Cam pelik je.....
    Eh jap jap...
    Ohhhh... PCL Chelsea ye...
    Okay, tak boleh geng time bola...
    GGMU!!! =P

    ReplyDelete
  6. okla tu. mamaD takyah masak satu hari. rehat. hehe..

    ReplyDelete
  7. oklah tue mamaD PCL nak juga masak...hehehe..wah dah jangkit dgn PCL ni ambik gambar masuk blog

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mamaD...wah PCL sekarang maintain jaga badan yer...bagus jaga kesihatan..;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.