Top Commentator , Pengomen Tegar (Mac 2013)

Monday, April 01, 2013 PCL 19 Comments

Assalamualaikum wbt..

Pcl paparkan 10 nama blogger yang bersaing  dalam bulan MAC 2013, .. sama ada secara kebetulan atau memang bersemangat untuk setia komen di blog pakciklie.com .

pcl tetap hargai kamu semua..., cumanya kalau nak hadiah hanya kepada Top Comentataor sahaja .

keputusannya adalah seperti berikut :



Tahniah sekali lagi kepada Blogger AYUE JEAN ....macam biasa arr AJ !

93 buah entri daripada pcl dan 101 komen individu dari pengkomen terbanyak bulanan.

Terima kasih , kepada semua yang memberikan semangat dan sokongan .

p/s   promosi blog akan diusahakan untuk menghargai anda yang masuk dalam carta .


19 comments:

  1. Tahniah kepada AJ....
    Ehhh???
    Taklah gurau je..
    tahniah kepada semua pengomen blog PCL... =D

    ReplyDelete
  2. NAMA SAYA TERSENARAI, TAPI JAUH LAGI NAK KEJAR ORANG DI ATAS.. MACAM MANCHESTER UNITED YANG KINI DI ATAS LIGA, AMAT JAUH UNTUK DIKEJAR.. HEHEHE.. GLORY GLORY MAN. UTD.. :)

    ReplyDelete
  3. pergh, two thumbs up! terbaik...

    ReplyDelete
  4. tahniah aj..eh ada nama MVlah,,

    ReplyDelete
  5. terbaek la semua. err cam xcaya je chic na tersenarai. ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua top commentor... ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua.. ;)


    psstt: dulu pernah tersenarai sebagai antara top commentar tapi sekarang.. tak dapat dah.. :(

    ReplyDelete
  8. tahniah buat semua top komentar...

    ReplyDelete
  9. semua2 ni pun slalu komen2...hehe..terjah2..

    ReplyDelete
  10. Ehh saya pun tercalon jugakk..ala malunya..hihi

    ReplyDelete
  11. salam pcl
    Erm..tahniah pd ayue jian.

    ReplyDelete
  12. Eh eh eh ? Nama saya ada la.... :D

    ReplyDelete
  13. deo pun ada la... heeee... btw, tahniah untuk Ayu Jean :)

    ReplyDelete
  14. rasa happy sgt bila kita ada pembaca & pengomen tegar, kan PCL..hehe tahniah semuanya :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL...tahniah pada AJ yer...:)

    ReplyDelete
  16. ada dlm list. tp mak aii paling corot =) maafla, sebab dah jarang bukak blog. tp tetap punya azam nk lebih agresif utk tahun kesdua ni. tolong doakan utk kita ye PCL =)

    Tahniah kak AJ, dan mereka yg lain kat atas tu

    ReplyDelete
  17. wahhh..tersenarai jugak!
    tahniah kpd semua top commentator.
    tahniah kpd AJ! dasat tu!!
    mmg x terkejar la. hehehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.