Aktifkan Google Plus page ...tingkatkan networking.

Monday, May 13, 2013 PCL 0 Comments

Assalamualaikum..

Apa yang dapat aku katakan tentang google plus ni ialah ia sangat bagus untuk networking..dan perlu aktif juga di google plus page.. kalau pengunjung klik nama kita, dia akan pergi terus ke sana  (halaman google plus).. rugi tau kalau orang tu pergi google plus kita, tapi kosong .. yes..kosong apa ada kan.

Sekurang-kurangnya isikan dengan  maklumat sebagai contoh link blog anda, dan selalu tick button Google+ anda tu. baru la page Google Plus anda lebih meriah .. ^__^



p/s : untuk tutorial berkenaan , korang boleh cari di carian google ..guna sepenuhnya apa yang google bagi.




0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.