Berpeluh gak ketiak nih haha..

Thursday, May 02, 2013 PCL 17 Comments




untung jugak motosikal aku tayar pancet pepagi nih..., dalam sesuatu keadaan ia sangat bagus.. boleh kayuh ke pejabat.. rasa macam nak teruskanlah sampai bila-bila ,  kereta aku selimutkan..kesian dah penat pon dia berkhidmat..

lebih kurang 0.5 km jerr ofis aku.  Jauh tuu ! kan.. berpeluh gak ketiak nih haha..

p/s ..nasib la ofis kat tingkat bawah...kalau tak dapat lagi 'bonus' ..


Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. hahaha...best apa berbasikal sesekali...

    ReplyDelete
  2. baik untuk kesihatan.. ;)

    ReplyDelete
  3. berbasikal ke tempat keje ye PCL..hangit tak bau ketiak?hehehe
    teringat pulak dedulu pi sekolah naik basikal,sekarang jarang jumpa dah..ramai yang naik motor..

    ReplyDelete
  4. wahhhh...ni baru betul-betul sihat tubuh badan ni :)

    ReplyDelete
  5. PCL...0.5km...bahagia...nikmatnya... Jalan kaki pun boleh tp sebelum tu bawak bekai minyak wangi na...

    ReplyDelete
  6. @ Zee Suhaini , JunAina ..

    ...huh ! sampai 'hangit' bau ketiak...jangan la..jangan la..

    ReplyDelete
  7. wah aktiviti sihat ni di pagi hari... PCL...pastikan pakai deodoran lebih tau...he hehe...

    ReplyDelete
  8. AnonymousMay 02, 2013

    jarak rumah aku ke ofis, lebih kurang 35km. fuh!!! ini peluh sampai ke tumit...

    ReplyDelete
  9. Mesti basah kuyup baju keja...hehe
    Takpe boleh senaman diwaktu pagi...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum PCL. bestnya ofis dekat. hehehe mendapat lah kan hadiah. hihihi. nasib nasib ;p

    ReplyDelete
  11. Byk kalori yg dh dibakar tu. Baguih cmni PCL :)

    ReplyDelete
  12. sejak deno mula buat CAPD, abah tak benarkan kayuh basikal sbb ada kes patient jatuh semasa kayuh basikal, berdarah perut, tiub terhentak.. ngeriiii... btw, bagus PCL!:)

    ReplyDelete
  13. lamanya x mengayuh basikal. now dah beranak pinak, mmg x berpeluang nak berbasikal. tapi basikal merah saya tu dah pun dijual, jenama giant.

    ReplyDelete
  14. Haa tuu diaa..mengelakkan kesesakan lalu lintas..kalau ramai yang mcm PCL kan bagus...nak suruh suami beli basikal jgk..senang nak pergi pasar..basikal macam dlm citer FULL HOUSE! Y(^_^)Y

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL...hari-hari boleh kurus badan mcm ni...:)

    ReplyDelete
  16. Waaahhhhh...
    Purple lagi... =D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.