KEJUTAN : Print Screen PV 9 9 9 9 9 9

Thursday, May 23, 2013 PCL 0 Comments

 Assalamualaikum...

pagi ni ada satu kejutan untuk peserta-peserta  yang menghantar email gambar print screen PV ke 999999 kepada admin  yang berakhir semalam.

Sukacita dimaklumkan , admin sangat berbesar hati untuk memberi penghargaan juga kepada mereka yang terlibat .


Hadiah Pemenang Bersama ;

Hadiah berupa Baju-T (T-shirt) juga diberikan kepada pemenang bersama iaitu Siti Rohaida Yusof , kerana masa beliau adalah sama dengan Syuhada Salleh (Lihat entri ini)

lampiran disertakan sebagai rujukan :


Masa 16:24


Hadiah  Saguhati ;

walaupun dapat capture no 999999 ,  Nurul Hidayah dan Kopi Pasta terlewat  sedikit perbezaan masa dari  pemenang yang terpantas ., admin berbesar hati memberikan hadiah saguhati untuk mereka berdua.

Masa 16:26
Masa : 16:29

Inilah kejutan yang dimaksudkan, semoga yang terlibat berpuas hati...

admin akan menghubungi pemenang sekli lagi untuk mendapatkan detail.

Sekian,  Terima Kasih.

Tahniah !
0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.