Lagi sejam tu mana mai ?

Thursday, May 02, 2013 PCL 16 Comments


Kalau difikirkan setiap insan dilahirkan ke dunia ini telah diberikan masa yang sama iaitu 24jam, tidak kurang dan tidak lebih jadi kenapa ada perbezaan masa pada setiap orang ?

Hanya orang yang bijak dapat menguruskan masanya dengan cemerlang kerana mempunyai perancangan yang sempurna dan dapat menguruskan dengan begitu baik.

Masa itu umpama emas,  jadi gunakanlah sebaik mungkin kearah kebaikan demi kehidupan yang lebih bermakna.

pcl; ... jangan dok melangut jer depan lappy tuu..., kalu dah ngantok .. tido je lah !!


*Mana la... depa dapatkan lagi sejam nih ?




16 comments:

  1. nama kedai "asal boleh" je ni kot..hehehe

    ReplyDelete
  2. haahaha 25 jam? unique kot restaurant tu.

    ReplyDelete
  3. Baguih nya depa ni ada xtra sejam. Nk basuh periuk belanga kot

    ReplyDelete
  4. hahaha.. amboi tambah sejam

    ReplyDelete
  5. huhu.. kalau ada extra sejam tu chic na pun nak.

    ReplyDelete
  6. mcm pernah nampak je signboard mcm ni.... emm....

    ReplyDelete
  7. AnonymousMay 03, 2013

    mungkin diorang punya sejam ada 57.6 minit kot. tu yang datang sehari ada 25 jam...

    ReplyDelete
  8. heheheh ye la...mana dtg kan
    salam pcl, harap pcl sihat di samping keluarga...

    ReplyDelete
  9. 25jam? Minta formula kat depa PCL...

    ReplyDelete
  10. kat area rumah saya pun ada restoran yg beroperasi 25 jam. agak pelik la pulak kan mane dtg lagi sejam tu. hmmmmmm...pikir pikir nanananana...

    ReplyDelete
  11. TERBAIK.. SATU PROMOSI.. ORANG MESTI TERTANYA-TANYA..

    ReplyDelete
  12. salam,

    agaknya service depa laju sgt kot
    macam terlebih 1 jam ..huhu

    ReplyDelete
  13. Alaa pelik..ni la kelainan..utk menarik perhatian pelanggan..(*¯︶¯*)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum pCL....wah mmg menarik ni...:)

    ReplyDelete
  15. Pelik tapi benar..
    Kihkihkih...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.