Perhimpunan Motor Retro Terbesar Morib 2013.

Sunday, May 26, 2013 PCL 0 Comments
















wuhh, segan jugak aku...tapi teruja punya pasal nak tengok perhimpunan motor motor retro kat Pantai Morib. ..bermotor kapcai lah ... aku santai kesana .heheee.

Untuk makluman pembaca kat sini,  telah berlangsungnya ; "Perhimpunan Motor Retro Terbesar Pantai Morib bermula sejak semalam 25~26 Mei 2013"

Seluruh pemilik motosikal retro dari serata negeri khususnya peminat motor telah berhimpun di sini bagi memenuhi jemputan "Retro Mania Grand Gathering 2013.


Berbagai acara antaranya adalah cabutan bertuah dan juga motor retro tercantik dipertandingkan.
Acara kemuncak adalah penyampaian hadiah oleh World Moto3 Grand Prix Racer,  Zulfahmi Khairuddin.

Published with Blogger-droid v2.0.10


p/s : gua park motor kapcai gua kat dalam kawasan parking masjid jer...huhu malu siot !...okay, berhati2 semasa menunggang motosikal... keselamatan pengguna jalanraya adalah tanggungjawab bersama.



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.