Result yang gempak...

Saturday, May 18, 2013 PCL 1 Comments


test..test..test..,  gantung kat depan untuk sesi pemarkahan..hehehe..



gambar bidai  sebelumnya , make over dalam proses..

Tak sangka,  bidai langsir yang usia  melebihi 10 tahun.... kini dah di makeover oleh mamaD petang tadi seperti dalam gambar atas sekali tu,..result yang gempak.., bak kata Vee Lea ;


Vee Lea
9:51 PM
Reply
Kalau vee betul2 nak buat benda tu, result blh gempak. Kalau tak V tak buat terus. V tak suka result yang tak gempak. Hahaa.

kena cuba dulu baru tau resultnya macam mana....

pssst :  okay, gempak lah tu...kalau tak buat make over dah tentu masuk tong sampah !

p/s : jangan membazir nak beli lain, kalau dah buat ...boleh pakai semula , itu yang terbaik. Semuanya bergantung kepada kemahuan, kesungguhan dan minat...juga kerajinan !

Published with Blogger-droid v2.0.6



1 comment:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.