Segmen: LUPUS Awareness Month

Wednesday, May 01, 2013 PCL 8 Comments


Tahukah anda, bulan Mei juga adalah bulan LUPUS ....

jadi, pcl nak suppport segmen yang deno buat ni...semoga memberi kefahaman juga kesedaran kepeda mereka yang masih samar-samar lagi tentangnya. [Apakah SLE? : klik Systemic Lupus Erythematosus]

pcl pon....kalau tak kenal Dayang Deno melalui dunia blogging, memang tak tahu menahu langsung mengenai penghidap LUPUS atau SLE  ini .

TAG semua rakan untuk turut serta support Deno. [Join di sini]

"banner mesti ada gambar rama-rama kerana rama-rama ialah lambang SLE"





8 comments:

  1. terima kasih pakciklie kerana support LUPUS awareness!! diharap dengan penyertaan PCL, SLE akan lebih dikenali ramai dan ramai orang yang akan lebih peka dengan tanda-tandanya yang sukar dikesan .. terima kasih! :) nama SLE supporters akan diupdate dari semasa ke semasa.. ^_^

    ReplyDelete
  2. i have heard of this SLE tapi still not much i know about it...

    ReplyDelete
  3. gud luck pcl..sy pun tahu bila baca sndri kat blog deno..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen.. semoga deno tabah dgn SLE

    ReplyDelete
  5. slm PCL..yup mmg nak join dan support deno..slma ni pernah dgr tp x tau sgt apa itu lupus..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL....selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen ye PCL...
    AJ belum sempat lagi join mana2 segmen...
    tengah cari mood kembali.... =D

    ReplyDelete
  8. Singgah sini. Support !!:D
    http://youismysoul.blogspot.com/2013/05/segmen-lupus-awareness-month.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.