Senarai 10 Pengomen Tegar (APRIL 2013)

Wednesday, May 01, 2013 PCL 12 Comments

Assalamualaikum wbt.. Selamat Hari Pekerja  dan selamat bercuti  !

semoga ceria hari rehat anda.

Pcl paparkan 10 nama blogger yang bersaing  dalam bulan APRIL 2013, .. sama ada secara kebetulan atau memang bersemangat untuk setia komen di blog nazli.com , terima kasih tak terhingga diucapkan.

pcl tetap hargai ANDA semua...,  cenderahati hanya kepada pengomen paling TOP dalam senarai sahaja  dan selainnya pautan blog yang tersenarai akan ditempatkan di sidebar dengan tajuk , cth: [TOP APRIL 2013]

Okay , keputusannya adalah seperti berikut : 




Tahniah kepada Blogger AyueJean kerana masih mempertahankan title 'TOP' sekali lagi .


p/s ;

Komen anda didahului dengan ucapan terima kasih. kalau bernasib baik anda sebagai Top komentar bulanan akan diberikan cenderahati oleh admin. Komenlah semahu anda supaya dapat manfaat kepada semua yang membaca.Admin akan siarkan komen setelah disemak. ~ pcl



12 comments:

  1. wahhhh.. top 10.. tak termasuk la nama saya :D
    jarang komen, jadi silent reader je slalu ^_^

    ReplyDelete
  2. bestnya2.. tahniah kpd pemenang.. hehe

    ReplyDelete
  3. susah dah nak atasi mereka2 itu heee

    ReplyDelete
  4. wah dasyatnya...
    jumlah komen lebih dr 50... tahniah

    ReplyDelete
  5. sama2.. chic na mcm jarang2 gak komen tp tak sangka terlist jugak. ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...mekacih yer n tahniah buat AJ...:)

    ReplyDelete
  7. wah nampaknya ayujean masih top nombor satu! hihi.... tahniah buat semua... termasuk deno... eh?? hehe^^

    ReplyDelete
  8. No.4..tahniah buat semua..tq pcl

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua yg "tegar" tu :)

    ReplyDelete
  10. tahniah buat mereka semua yg tersenarai. :)

    ReplyDelete
  11. No 9.. nnti ada masa sy nak no 1!!!!

    ReplyDelete
  12. Hat-trick!!!!!!!
    Ehhh??
    Macam main bola pulak... =D
    Terima kasih PCL....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.