Simple Giveaway By Nina & Hani

Thursday, May 02, 2013 PCL 16 Comments

Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Klik Sini ---> Tolong Jujur  LINK 1  ---> LINK 2
  6. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger 

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !

p/s ... semuanya untuk mama'D ; kalau dapatlah kan...insyaAllah doakan ye..


16 comments:

  1. SEMOGA BERJAYA PCL.. UNTUNG2 DAPAT BLOUS TU.. :)

    ReplyDelete
  2. thanks PCL.Terima kasih kerana sudi join mini ga dari hani dan nina! ADAKAH ANDA PEMENANG YANG KAMI CARI! mungkin! Senarai peserta tlh diupdate.jm bw.http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-mini-giveaway-by-nina.html

    ReplyDelete
  3. good luck pakciklie :)

    ReplyDelete
  4. Kalau ada masa(sentiasa ada) nak try jugaklah.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. good luck PCL! hehehe

    ReplyDelete
  6. hai datang melawat dari giveaway yang sama :)

    good luck =)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-by-nina-hani.html

    ReplyDelete
  7. good luck PCL... dah lama tak kesini ..rendu pulak

    ReplyDelete
  8. good luck to PCL dan mamaD! :)

    ReplyDelete
  9. dr segmen yang sama
    good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  10. hai datang melawat dari giveaway yang sama :)

    good luck =)

    http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-by-nina-hani.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum PCL..gud luck...;)

    ReplyDelete
  12. datang dari GA yang sama :)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html

    ReplyDelete
  13. Semoga berjaya PCL.....
    AJ nak habiskan hutang2 BW dulu baru join GA kot....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.