Sudah bertemu , belum bersatu tapi masih menunggu ..

Wednesday, May 15, 2013 PCL 0 Comments

pesanan kepada kawan yang sudah bertemu , belum bersatu tapi masih menunggu ..

..Jika kamu telah bertemu dengan seorang insan….. yang pasti membawa kebaikan kepada dirimu. menyayangimu. ..mengasihimu. ..Mengapa kamu berlengah, cuba membandandingkannya dengan yang lain.

Terlalu mengejar kesempurnaan , nanti kamu akan kehilangannya apabila dia menjadi milik orang lain… kamu juga yang akan menyesal…..

Allah tidak memberi apa yang kita harapkan tapi Dia memberi apa yang sebenarnya kita perlukan..
p/s ; jika kita telah memiliki seseorang, terimalah seadanya…. janganlah kita terlalu mengaguminya dan janganlah kita menganggapnya begitu istimewa…. Anggaplah dia manusia biasa dan yang lebihnya cuma saling menyayangi antara keduanya.0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.