Test notebook pc baru..

Saturday, May 18, 2013 PCL 0 Comments





..baru dapat siang tadi..

ni bukan untuk aku blogging. .tapi Husnina yang punya..

bagusnya budak nih, dia tak mintak belikan tapi cakapnya berkias...

"kakak buat assingment. .pinjam laptop kawan je ma.." dua,  tiga kali dia cakap macam tu setiap kali mama dia call..

hemm...fahamlah aku...
esok plan nak bagi kajutan untuk Husnina kat asrama dia..

Published with Blogger-droid v2.0.10



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.