Abah beli lain eh. ...

Thursday, June 13, 2013 PCL 0 Comments


14 jun Hanis Umairah punya birthday... !

elok elok dia punya ipod dah jahanam.. jatuh pecah cover depan, okay boleh guna lagi lepas tu masuk air laut plak masa mandi pantai tuhari..adeh dek oii!

nak marah sangat pon tak boleh, itu je 'harta' mama dia kat rumah sekarang nih..

hurmmm..

"abah beli lain eh.."

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.