Anda Sporting : Rajin-rajin tunjuk muka di ruangan komen blog PCL.

Monday, June 03, 2013 Nazlee Ismail 0 Comments

Salam..

Sebagai menghargai pengomen dari Google+ blogger yang sporting , aku akan senaraikan nama mereka dalam Blog list yang ke 3 dengan tajuk Blogger G+ Sporting (masih kosong)

Sementara dalam proses aku  mencari 50 blog yang sporting komen di blog ini (www.nazlee.com) mungkin mengambil masa... jadi teruskan support blog pcl.


terbuka kepada blogger yang menggunakan ruangan komen google+ sahaja . Aku akan kumpulkan senarai blogger bekenaan seramai 50 nama. Pemilihan dibuat sendiri secara manual...

Sesiapa (blogger) yang rajin/sporting komen ...nama anda akan disenarai dalam blog list 3.

Tujuan ; adalah untuk memudahkan pcl blogwalking terus ke blog anda yang sporting tu.
Anda sudah komen banyak....tak kan aku baca jer,..nak jugak membalas komen korang ....baru la adil !

p/s ..sekadar makluman bukannya segmen blog list.



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.