Berselipar ?

Thursday, June 06, 2013 Nazlee Ismail 1 Comments




nampak santai dan simple je bila berselipar ..., yes ..aku tau.. tu selipar mahal !  berjenama lagi..
tapi mamaD selalu je tegur anak-anak kami  bila depa mengenakan selipar masa nak keluar rumah contohnya nak ke pusat membelibelah ke...

memang pantang dia lah....lagi pon anak gadis nampak tak manis bila bertudung, berbaju kurung/t-shirt berseluar dan bila pandang bawah...berselipar  jer-pun, huh fail terus..



ini cuma teguran direct to anak-anak kami,...serius bila nampak orang macam tu .. kami akan cakap "cantik ke macam tu??" ..hemmm.

tengok pada tempat dan keadaan lah....





1 comment:

  1. saya senang kemana2 dgn berselipar..lagi la kalau pergi mall yang besar2..kaki pun relaks..x sakit

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.