CCS dua beranak..

Sunday, June 09, 2013 Nazlee Ismail 0 Comments




bukan aku tapi hanis n mama dia sedang asyik dengan game Candy Crush Saga.. dah demam agaknya hihihi..
kekadang aku jadi 'mangsa bagi nyawa'..huhu.
bila blogging guna smartphone rasa macam tak puas..tak sama bila kita hadap lappy..
malam minggu selalunya memang macam ni..layan jer.

Published with Blogger-droid v2.0.10


0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.