Satu tiket percuma ke Morib Gold Cost Water Theme Park !

Friday, June 28, 2013 PCL 0 Comments


http://www.goldcoastmorib.com.my/resort/gold-coast-morib-water-theme-park/

salam..

orang memberi kat kita, kita beri kepada sesiapa yang berkehendak pulak...boleh macam tu ?

masih ada satu tiket masuk dalam simpanan pcl, sesiapa bercadang hari minggu ni ke..bila2  nak bermandi manda di Gold Coast Morib water theme park..boleh la ambil kat saya...percuma aje ! (ada 1 tiket sahaja) .

Ondeway ke Morib tu , anda akan melalui Banting..hahaha kan , cari lah pcl (sila pm kat fb ni ).



Published with Blogger-droid v2.0.10



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.