Tak cukup lagi. ..

Saturday, June 22, 2013 Nazlee Ismail 0 Comments


bersantai di luar rumah pada ketika ini adalah masa yang kurang sesuai dan perlu dielakkan..

krisis jerebu walau tidak sekritikal di selatan tanah air..tetap merisaukan lebih lebih lagi kepada kanak kanak.

masa cuti dihabiskan dalam rumah itulah yang terbaik buat masa ini.

hehee..bab jaga kesihatan kita kena ambil serius okay tapi aku lepak ke luar sekejap tadi sebenarnya nak tangkap gambar bulan. ..

12 Syaaban nampak bulan cantik di mata tapi untuk menzahirkannya di sini agak mendukacitakan..

pssst...aku tak cukup lagi berapa ratus nak miliki DSLR hasil dari blogging selama ni...

*pehal pulak aku mention kat sini..

Published with Blogger-droid v2.0.10

0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.