Tengoklah kalau saya pemurah....

Saturday, June 22, 2013 PCL 0 Comments



kepada peminat yg ketagih main game CCS,  hari ni Sabtu. ..cuti cuti santai di rumah takda benda nak buat. ..inilah kojenya.

...bak kata blogger tersohor...lebih kurang macam ni " kalau isteri tak bercakap dengan kita bukan maksudnya dia merajuk. ..sebenarnya dia sedang asyik main game Candy.."

so, dah banyak yg send request nak mintak 'nyawa' ke fb.
tengoklah kalau saya pemurah..

psst... mamaD dah request banyak kali,  kalau korang terselit dengan request mamaD..insyaAllah cepat aku tolong!

Published with Blogger-droid v2.0.6


0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.