Tiket Super GT Untuk Anda Yang Pantas !

Wednesday, June 05, 2013 Nazlee Ismail 0 Comments

Salam...

aku baru jer sampai rumah ni tadi jam 11pm... dari Cameron Highland, makan-makan strawberi, salad dan beli sayur sikit..tu jer..lebihnya saja meramaikan dan memeriahkan percutian family aku kat sana .

okay sebelum terlambat...aku nak bagi tiket yang masih berbaki di tangan...percuma terus kepada mereka yang berminat nak menonton perlumbaan kereta 2013 AUTOBACS SUPER GT ROUND 3 , SUPER INTERNATIONAL SERIES MALAYSIA @ SEPANG CIRCUIT (15 & 16 June 2013) .

tolong pm aku kat sini, terus bagi alamat ....atau nak ambil kat aku direct kat banting nih...pon boleh !



siapa cepat dia yang punya.  :))



0 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.