Boleh dapat semula ke duit aku ni..

Friday, July 19, 2013 Nazlee Ismail 11 Comments


parking kereta kat petronas petropump nak isi minyak dan pada masa sama boleh keluarkan duit kat mesin ATM dalam kedai Mesra.

cucuk kad tekan nombor. .tggu punya la lama... last last kad je keluar tapi duit takde. resit pon tak muncul ..terus out of service mesin tu...

.. hadoiyai! ni dah kes naya pepagi ni..

tanya kaunter dorang cakap dah penah jadi pada pelanggan lain.

mungkin duit terlekat dalam tu! ..kata awek kaunter.

...tak pasal pasal kena gi bank jugak jap lagi.. harap boleh dapat balik duit aku..

# doakan eh..
#  boleh tahan la banyak jugak jumlahnya..

Published with Blogger-droid v2.0.10



11 comments:

  1. Memang kes naya ni..menyusahkan orang.. sepatutnya kalau dah ada yg kena, jgn bg pelanggan guna sblm dibaiki. Apapun...dugaaann...sabar je lah.

    ReplyDelete
  2. bahaya tu...pernah sekali keluar duit dkt petronas..lama tunggu duit tak keluar,yg keluar kad shj..lepas tu lama baru kuar duit.masa tu sy dah keluar dari petronas.nasib baik orang yg beratur belakang sy bgtau duit awk baru je keluar...huh klu tidak terbang duit...

    ReplyDelete
  3. ala siannya kat pakcik lie, kena pegi cepat tu, ija pernah kena camni last year, cucuk duit, tapi duit tak kuar, so ingat kan tak luak ler dalam bank, sekali tgk malam, dah takda. haru betul la. sb ija cam ingt mesin rosak. moga duit pakcik lie still ada lagi dlm akaun tu ek.

    ReplyDelete
  4. anna pernah jadi cmni..
    so, jalannya kena g ofis bank n report kat dorang.. nanti dorang check dan akan dapat balik.. tapi jangan lambat takut duit burn..

    ReplyDelete
  5. AnonymousJuly 19, 2013

    sebelum pergi bank tu cek dulu baki kat tempat lain. kalau dah luak, baru la report. (pernah jugak kena)

    ReplyDelete
  6. @ANNA MARIANA ..ahhh lega sikit dgr pengalaman mcm ni boleh settle ..haraplah ea, t. kasih.

    ReplyDelete
  7. @Ija Rased , wuhh cemas sy pepagi ni..

    ReplyDelete
  8. @Siti Rohaida Yusof , untung blm sempat melayang...syukurlah. kalut sangat tu..

    ReplyDelete
  9. @Mieza Jhaa K , elok lepas turn saya baru dia tampal notis...MESRA sungguh !

    ReplyDelete
  10. @smbotak , ..confirm dah luak..check atm sebelah.

    ReplyDelete
  11. Pergghhh...rindu nak mengomen dan mengomel kat sini.

    PCL cepat2 gi nanti terbabas budget raya!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.