Dah rancang cuti raya...

Monday, July 15, 2013 PCL 3 Comments

..email tentang perancangan cuti raya dah dapat dari pihak pengurusan hujung minggu lepas, maklum balas aku dah buat baru tadi..

susah juga kalau nak cuti panjang yang  akan  melibatkan banyak pihak.., aku okay..tapi mamaD, ..harus bincang betul betul dengan emak budak yang dijaga..

aku set cuti mula 5hb sampai lepas raya, kemudian sambung lagi ke 16hb ..yes, ...yeah 16hb tu hari aku..hehe.

(jumlah aku ambil cuti = 8 hari bekerja) .wow !

ini baru perancangan untuk mohon kelulusan bos...belum lulus lagi pon..tapi biasanya ok je !

kalau boleh tau pasal cuti raya anda, bila perancangannya... *senang ke nak dapat cuti panjang ?

nasihat aku, jangan sampai bermasam muka suami isteri ....sebab saban tahun masalah sama berlaku (tak semua tapi ramai...),  penin kepala  nak balik raya mana dulu...bagi yang baru kahwin tu , balik kampung lain lain arah..jauh pulak tu..kan?

#apa yang pasti , suami banyak beralah dalam hal ni..






3 comments:

  1. testing...commentbox blogger.com

    ReplyDelete
  2. AnonymousJuly 16, 2013

    raya terakhir bergelar bujang, hehehehe.. thun depan tak tau gena lagi.. sbb bakal mak mertua duduk 1 kawasan sj. hihihi harap tak timbul mslh dlm hal ni. :)

    transfer cuti kat ss 3hr.. kehekeh..

    ReplyDelete
  3. best la cuti panjang..
    stuju slalunya klu bab blik kmpg ni.. lelaki memng selalu beralah ")

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.